MAPLOG x Dani Photo együttműködése: egy furgonos élete

Egy kedves barátunkkal, Korpai Danival közös együttműködésbe kezdtünk. Mi szállító, fuvarozó cég vagyunk, ő pedig a sofőr.

Dani, a furgonos sofőr

Dani hobbifotós és furgonos, sok kilométernyi nemzetközi vezetési tapasztalattal a háta mögött. Szállító- és költöztető cégnek dolgozik, mint sofőr, akik mind magánszemélyes, mind céges szállításokat vállalnak.
Imád vezetni és fotózni is – így adta magát, hogy elkezdte a furgont is fényképezni. Dani képes meglátni az élet szépségeit mindenben és ha lehetősége van rá meg is örökíti. A székhelye jelenleg Hollandiában van, én nagyon várom az ottani képeit is.
Egyébként Magyarország, Ausztria, Németország, Belgium, Hollandia, Dánia, Luxemburg, Franciaország, Olaszország és Anglia útjain vezet.

Együttműködésünk célja

Együttműködésünk nem fizetett reklám, egyikünknek sincs belőle jövedelme.

A célunk, hogy bemutassuk egy sofőr és furgonja életét – a furgonos életet – mi történik velük, milyen helyekre juthatnak el, mit láthatnak – és hogy az élet szépségeit bárhol, bármiben meg lehet találni.

Igyekszünk a pozitív és szemet gyönyörködtető, lélek emelő pillanatokat megfogni – hisz rossz dolog elég van a világban, ami tőlünk függetlenül rossz. De nem ígérjük, hogy egy-két vicces vagy éppen a nehézségekről szóló sztorit nem osztunk meg írásos (esetleg kép? 🙂 ) formájában.

Viszont az életben minden energia – ezt már Einstein is megmondta*. Amire a fókuszt tesszük, az lesz a valóságunk. Így mi a pozitív dolgokra törekszünk. Hiszünk benne, hogy mindenkinek befelé kellene fordulnia a külső valóság helyett, és meg kellene találni a saját belső utunkat a szeretet felé és annak segítségével.

Ha tehetitek menjetek sétálni a természetbe, szívjatok magatokba friss levegőt és a napsugarak járják be lényeteket!

Alább pedig álljon néhány kép ízelítőnek.
A folyamatosan frissülő képeket honlapukon is és Facebook oldalunkon is megnézhetitek ide kattintva.
Dani Photo oldala: készülőben.

*Albert Einstein: “Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.”

maplog-dani-photo

maplog-dani-photo

Dani photo és a MAPLOG közös projektje.

maplog-dani-photo

maplog-dani-photo

maplog-dani-photo

maplog-dani-photo

maplog-dani-photo

maplog-dani-photo

Úton, útfélen, útszélen.

maplog-dani-photo

maplog-dani-photo

Néha borús az idő.

maplog-dani-photo

maplog-dani-photo

Minden csak nézőpont kérdése.

Vissza a Főoldalra

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le aktuális híreinkről, szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkról, vagy a legfrissebb blogbejegyzésekről!